Podjetje EM-Soft sistemi d.o.o. se je najprej rodilo leta 2000 kot Em-Soft informatika, Elvis Guštin s.p.. Leta 2008 smo se preoblikovali v EM-Soft sistemi d.o.o..

Že od začetka se ukvarjamo z informacijsko infrastrukturo in Microsoftovimi produkti. Začeli smo kot majhno lokalno podjetje, ki se je ukvarjalo z manjšimi podjetji v naši občini, vendar nas je naša zagnanost in želja po izobraževanju in sledenju novim trendom pripeljala do večjih strank, ki segajo tudi izven slovenskih in evropskih meja.

Kot smo že povedali, lahko gospoda Guština večkrat srečate kot predavatelja na znanih konferencah: NTK, Cancel, Bleeding Edge, Indeed, … Kakšen njegov članek ste morda prebrali v revijah Monitor PRO, PC magazine, Delo in Varnost, medtem ko so o EM-Soft sistemih pisali tako v Primorskih novicah, Dnevniku kot tudi v Kraškem obzorniku.

Gospod Guštin ima tudi zelo priljubljen blog, kjer rešuje male in velike probleme v svetu informatike.

Zakaj izbrati ravno nas?

To vprašanje ste si verjetno tudi vi že postavili. In mi imamo odgovor – zato, ker razumemo vaše potrebe in imamo odgovore na vaša vprašanja.

Z izobraževanjem poskrbimo za vedno aktualne informacije. Vendar je informatika že zelo obširno območje in informatiki se navadno specializiramo za eno področje. Zato se, v kolikor je vaš projekt zahtevnejše narave, povežemo z drugi slovenskimi in mednarodnimi strokovnjaki, specialisti na svojem področju, ki nam pomagajo rešiti še tako kompleksne probleme. Skratka, poskrbeli smo, da vsak vaš zakaj pri nas najde svoj zato.

Zaradi povezav, ki jih imamo z vodilnimi IT podjetji, pridemo prej do informacij, ki jih lahko uporabimo pri razvoju za naše stranke. Tako vam pomagamo pogledati v prihodnost, da bodo ostala IT podjetja za vas le še preteklost. Prepričajte se in nas kontaktirajte še danes!